top of page

Szurkoljunk együtt a magyar válogatottért! Magyarország - Skócia

Az Agro Masters elkötelezett a szakmaiság mellett, de ugyanúgy rajongunk a fociért, mint ti, gazdálkodók! Örömmel értesítünk benneteket, hogy 20 jegyet szereztünk a Magyarország – Skócia EB meccsre Németországba.

Stuttgartban a focimeccs mellett más kalandokra is készülünk. Látogatást tervezünk a Porsche és Mercedes múzeumba, hogy még gazdagabb legyen a programunk. Várjuk a közös szurkolást és élményeket!



Részletes program:


1. nap június 22. (szombat) Budapest – Stuttgart- Tübingen


Repülés Budapestről Stuttgartba átszállással.

 

Stuttgart a németországi Baden-Württemberg tartomány fővárosa.

Több mint 600 ezer lakosával Németország hatodik legnagyobb városa. Legnépszerűbb látnivalói közé tartoznak a világhírű nagyvállalatok autótörténeti múzeumai - Porsche Múzeum, Mercedes Benz Múzeum- de jelentős, középkorból származó műemlékek is megtalálhatók.

Stuttgart jelképe a ló, amely még a Porsche logójának is része.

Érkezés után sétát teszünk a város központjában (Schlossplatz), majd tovább indulunk a Stuttgarttól mintegy 40 km-re lévő Tübingenbe, ahol a szállásunk lesz 2 éjszakára.

Vacsora a szállodában.

 

2. nap június 23. (vasárnap) – Stuttgart


Reggeli után Stuttgartba indulunk. Az esti mérkőzés előtt látogatást teszünk a Porsche Múzeumban és a Mercedes Benz Múzeumban.

Porsche Múzeum; az 5000 négyzetméteres épületben összesen kb 80 autó és rengeteg díj, trófea, motor, fénykép és még sok-sok érdekesség tekinthető meg a Porsche több mint 80 éves történelméből.



Mercedes Benz Múzeum; a több emeletes modern épületben nemcsak a legikonikusabb Mercedes-modellek láthatók, de remek időutazás az autóipar robbanásszerű fejlődésének tanulmányozására, az elmúlt 130 év lenyűgöző fejlődéstörténetében. A kilenc szintjén összesen 160 jármű és 1500-nál több kiállítás tekinthető meg.

Ebéd a múzeumban.

 

Korai vacsora után indulás a stadionba, MPH Arena ahol 21.00 -tól a Skócia – Magyarország mérkőzésen szurkolunk a magyar győzelemért.

 

A mérkőzés után visszatérés a szállodába.

 

3. nap június 24. (hétfő) Tübingen- Budapest


Reggeli után szabad idő a hangulatos egyetemi városban Tübingenben, melynek óvárosa egyik legszebb Németországban. A várost Neckar folyó szeli ketté. Fő látnivalója a Városháza és Piactér, amelyet 2018-ban az egyik legszebb német piactérnek választottak meg.

 

Ezt követően transzfer Stuttgartba a repülőtérre. Repülés Budapestre átszállással. Érkezés a menetrend függvényében.

228 views0 comments
bottom of page