top of page
pexels-markus-spiske-4383300.jpg

Tápanyag gazdálkodás

Az eredményesség növelése a hatékonyság növelésével.

Milyen módszert alkalmazunk?

Mit tartalmaz a szolgáltatás és mi a célja?

A hatékonyság növelésének számos módja lehet, de ez táblánként változó. A kiemelkedő termelési adottságú talajon lehet például a hozam növelés, ha eddig nem használta ki a lehetőségeket, vagy költségcsökkentés, amennyiben a lehetőségek korlátozzák a termésátlagok további növelését, viszont megtartható a hozam alacsonyabb ráfordítás mellett is, és lehet, hogy érdemes talajjavításba fektetni a jövőbeli eredménynövelés érdekében. A helyes módszert csak a talaj és az üzemi technológiák, valamint az ezekkel elért eredmények értékelése alapján tudjuk meghatározni.

 

A FIELD EXPERT szolgáltatások célja az, hogy mind szakmailag, mind költségben, mind technológiai megvalósíthatóság terén a gazdálkodóval egyeztetett és általa elfogadott reális tápanyag-gazdálkodási, illetve tápanyag-technológiai tervet készítsünk, amely valós támpontot ad az egész éves gazdálkodás során és valóban segítséget nyújt a tevékenység eredményének növelésében, illetve az eredmény stabilitásának fokozásában.

Hands in the Soil

Talaj mintavétel

Calculator

Költségelemzés

Scientist Using Microscope

Akkreditált talajvizsgálat

Reading Map

Terv dokumentáció

Plant Biologist

Tábla diagnózis

Gazdálkodó Kft.

" Megért sed ut perspiciatis unde omnis iste natus error sit voluptatem accusantium doloremque laudantium professzonális segítségükkel."

bottom of page